- Autor: erika153
- Doba přípravy (min.): 40
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jahody | 210 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 10 |
Med | 44 |
Vejce celá průměr | 55 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 60 |
Hera | 120 |
Mouka pšeničná celozrnná | 150 |
Tvaroh odtučněný průměr | 240 |
Hrušky | 160 |
Energetická hodnota celkem: 8734 kJ
Bílkoviny (g): 62,
Tuky (g): 96,
Sacharidy (g): 242,
SAFA (g): 45,
Cukry (g): 135,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 728 kJ
Bílkoviny (g): 5.2, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 20.2, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 11.3, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Múku,, moučkový cukor 40g a heru zapracujeme na hladke cesto ktoré vtisneme do nizkej kolacovej formy / okruhlej / a okraje urobíme vyssie,,, ostatne ingrediencie tvaroh,, vajco,,med, 2 lyzice mlieka a skoricu zmiesane ma hladku hmotu vylejeme na cesto a poukladame pokrájané ovocie.. necháme piect 35 minut a po vybratí z trúby posypeme celym skoricovym cukrom 20 g. Koláčik rozdelte na 12 porcií.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.